Frida Thörn och Martin Fellkvist, Skilleby Trädgård

Varför vill ni ha ett tätt samarbete med krogen?
– Det gör att vi kan bygga upp en mycket närmare relation till våra kunder. Man får en ömsesidig respekt för varandras arbete. Med Gastrologik har vi samarbetat sen de startade och vid det här laget vet vi att råvarorna som vi lägger så mycket tid och möda på att få fram tas väl om hand hos dem. Vi skördar samma morgon som det levereras. När vi levererar till en grossist, släpper vi kontrollen på ett annat sätt.

Vad levererar ni?
– Det bygger lite på deras menyer men vi har ett brett sortiment som ger dem möjlighet att ha specifika önskemål under den period vi planerat för. Vi är både KRAV- och Demetercertifierade och odlar både i växthus och på friland. Du kan egentligen beställa allt i grönsaksväg från oss och vi är väldigt måna om kvaliteten på det vi levererar ut. Vi lägger mycket tid på att försöka förstå vad kunderna är ute efter – även när det gäller det visuella.

Våra partners

You are using an old web browser. The site won't work as expected in your browser. Please upgrade your browser to increase your experience and safety.