ÅRETS BONDE 2023

GUNNARSHÖGS GÅRD, Österlen

”Med kunskap, kreativitet och kommunikation tar ni en gammal släktgård in i framtiden. Vinnare av Årets Bonde 2023 är en gränsöverskridare, en nytänkare och en hållbarhetsambassadör. Er insats inom de gröna näringarna är guld värd!”


 

GRÖNT 2023

RUDENSTAMS BÄR&FRUKT, Huskvarna

”För att ni driver ett modernt, innovativt och passionerat bär- och fruktföretag i ”Smålands Toscana”. Och för er vilja att öppna upp och kommunicera er kunskap till kunder från när och fjärran.”

 


 

KÖTT 2023

JOHANNISHUS, Ronneby

”För engagemanget, kunskapen, passionen, bredden och kärleken till bygden och landskapet. Och för att ni skapar livsviktiga nätverk som ger ringar på vattnet.”

 


 

SPANNMÅL/VÄXTODLING 2023

GUNNARSHÖGS GÅRD, Österlen

”För en öppenhet och vilja att kommunicera mervärden kopplade till svenska råvaror. Och för att ni inte bara förvaltar familjegården från 1897, utan tar den in i framtiden!”

 


 

MJÖLK 2023

SKÅLLDALS LILLA EKOMEJERI, Kungälv

”För er passion, drivkraft och vilja att lyfta småskalighet och kvalitet till den breda allmänheten. Och för er närhet och respekt för både kollegor, kunder och kor!”

You are using an old web browser. The site won't work as expected in your browser. Please upgrade your browser to increase your experience and safety.