I Skåne är vi otroligt stolta över all den mat som våra bönder producerar. De möjliggör för alla de lokala producenter som i sin tur genom bland annat fantastiska gårdsbutiker och lokala restauranger bidrar till vår besöksnäring. I vårt arbete med att värva evenemang till Skåne är Mat ett av våra fokusområden. Vad vore de skånska mateventen utan de skånska bönderna?

Hemsida

 


De svenska lantbrukarna är värda all uppmärksamhet och Årets Bonde är ett sätt att lyfta fram det viktiga arbete som råvaruproducenterna i Sverige gör.

Hemsida

 


Vi verkar för integritet och transparens i livsmedelskedjan. Årets Bonde är en tävling som lyfter fram primärproducenter enligt förutbestämda kriterier för kvalitet, innovation och hållbarhet. Här hjälper vi tävlingsledningen med opartisk datainsamling och informationshantering för juryns arbete. Annars arbetar vi med ackrediterad certifiering och inspektion i hela livsmedelskedjan från lantbruk till dagligvaruhandel.

Hemsida

 


 


Kramp är en reservdels- och tillbehörsgrossist till återförsäljare i lantbruksbranschen. Via våra återförsäljare förser vi lantbrukare i hela landet med delar som gör att de varje dag kan kliva upp i traktorn och utföra sitt viktiga arbete. Genom att vara partner i Årets bonde vill vi hylla drivkraften och engagemanget som bönder runt om i hela landet har.

Hemsida

 


Vi vill vara med och lyfta allt gott arbete som våra KRAV-bönder gör. Vi vill också visa hur ekologisk och KRAV-certifierad produktion bidrar till hållbarhet på ett bredare plan och inte bara inom enskilda områden. Vi hoppas att priset Årets KRAV-bonde ska inspirera företag och konsumenter att se på hållbarhet som en helhet.

Hemsida

 


Vi vill gärna bidra till att visa upp den fantastiska bredd och innovationskraft som finns på gårdar runtom i landet, något vi ser exempel på dagligen i mötet med våra lantbrukskunder. Vi finns till för lantbrukaren och vill alltid lyfta fram lantbruksföretagande och svenska livsmedel. Årets Bonde är ett sätt, ett spännande och bra initiativ.

Hemsida

 


 


Martin & Servera är verksamma mittemellan bonden och restaurangen. Det betyder att vi ser det stora engagemang Sveriges bönder har för sina produkter. Vi vet också att kunderna inom restaurang och storkök har ett enormt stort intresse för hur den mat de serverar produceras. Därför tycker vi att det är viktigt att lyfta våra fantastiska svenska bönder.

Hemsida

 


MSC vill bidra till en hållbar matproduktion i Sverige och i världen. Årets Bonde lyfter våra primärproducenter på ett fint sätt. Fiskarna vi arbetar med gör ett viktigt jobb för hållbar sjömat. Vi vill att fler ska få upp ögonen för de fina företag som finns i Sverige.

Hemsida

 


 


SydGrönt är en producentorganisation för svenska frukt- och grönsaksodlare och det är en självklarhet för oss att engagera oss som partner i Årets Bonde. Det finns så många goda exempel på att dagens odlare och bönder är engagerade i hälsa och hållbarhet. Förebilder inspirerar både branschen och konsumenter.

Hemsida

 


Våra partners

You are using an old web browser. The site won't work as expected in your browser. Please upgrade your browser to increase your experience and safety.